Hautajaistilaisuuksien kauneus

Harva miettii sitä, miten esimerkiksi hautajaistilaisuuden kauneuteen panostetaan. Arkku on usein erittäin hieno. Samoin uurna, jos kyseessä on sellainen. Mikäli muuten kiinnostaa niin täältä voit löytää helposti uurnat netistä seuraaviin hautajaisiisi. En siis tietenkään tarkoita juuri sinun hautajaisiasi vaan seuraavaan hautajaistilaisuuteen, johon joudut osallistumaan. Sanon siksi joudut, koska vaikka usein tilaisuudet ovat kauniita ja rauhallisia, kukaan ei halua, että syy hautajaisten järjestämiseen aiheutuu. Vanhat ihmiset toki kuolevat ajallaan, mutta valitettavasti ihmisiä kuolee jatkuvasti jo sitä varhaisemmin. Se on toki aina harmi. Useimmiten vanhemmille ihmisille hankitaan puuarkkku, koska se on perinteisempi ja mielletään usein myös tyylikkäämmäksi kuin modernimmat vaihtoehdot. Asiasta voidaan toki olla montaa mieltä. Silti usein, jos nuoret ihmiset saavat päättää, he ottavat kiiltävän version, joka on lisäksi useimmiten myös musta eli pianolakattu. Toki myös hautajaisissa näkyvät omat trendinsä näissä asioissa, mikä on tietysti vain luonnollista. Ajat vaihtelevat ja myös ihmisten maut vaihtelevat sen myötä. Jo tätä kirjoittaessa asiat ovat jo kenties muuttuneet merkittävästi.

Helsingin suosituin kakku on tiikerikakku

Järjestimme työpaikallani syyskuussa kilpailun siitä, mikä on Helsingin suosituin kakku. Kolmannen sijan vei selvästi mutakakku. Toiseksi nousi itse asiassa mokkapalat, vaikka kyseessä ei edes ole kakku varsinaisesti. Tämä olikin mielestämme erittäin outo yllätys. Kärjessä ei ollut kuitenkaan suuria yllätyksiä. Tiikerikakku on nimittäin ollut yksi Suomen leivoituimmista kakuista jo kymmeniä vuosia ellei jopa yli sata vuotta. Sen raidat vetoavat aina vain uusiin sukupolviin yksi toisensa jälkeen. Toki tärkein tekijä on aina maku. Siihen puolestaan vaikuttavat eniten kakun tekijä, käytettävä resepti sekä millaisia ruoka-aineita leipuri käyttää kakkua tehdessään. Tunnen ihmisiä, jotka saattavat saada samalla reseptillä erittäin eri makuisia kakkuja. Yllätyn siitä joka kerta, sillä en ymmärrä miten se on mahdollista. Siinä lienee kyse siitä, että he käyttävät yleensä varsin eri ruoka-aineita ja mausteiden määrä on myös toisinaan hieman satunnainen ainakin toisella. Toinen tykkää hankkia reseptinsä isojen merkkien sivuilta. Toinen puolestaan tykkää hakea ne pieneltä sivustolta nimeltä tiikerikakku.net. Itse pidän itse asiassa molemmista, sillä molemmissa on omat hyvät puolensa. Tykkään itse asiassa enimmäkseen vai nauttia lopputuloksesta enkä juurikaan halua miettiä valmistuskeinoja sen tarkemmin. Se ei ole itselleni suuri kiinnostuksen kohde.

Seurustelun ja auton korjauksen yhdistäminen

Kenen kanssa autonkorjaaja seurustelee? No autonsa kanssa tietysti. Siitä ei ole epäilystä. Kaikilla auton korjaajilla on oma rakas ikuisuusprojektinsa, jota he työstävät enemmän kuin tyttöystäväänsä. Olettaen, että heillä on sellainen. Monilla nimittäin ei ole eikä koskaan ole ollutkaan. Se on varsin surullista. Autojen korjaaminen on vienyt heidät niin vankasti mukanaan, että se vaikuttaa myös heidän henkilökohtaiseen elämäänsä erittäin paljon. Käytännössä kaikki heidän vapaa-aikansa menee sen rakkaan auton parissa, jonka he hankkivat itse asiassa vasta suhteen alkamisen jälkeen. Sehän näissä tapauksissa vielä onkin niin kovin omituista. He rakastuvat autoonsa erittäin palavasti ja erittäin nopeasti. Tunnen erään tällaisen tapauksen Helsingissä. Hän asuu Tapanilassa ja on aina autonsa kimpussa. Joskus hän korjaa sen etuvaloja, toisinaan taas työstää sen pakoputkea. Hänen yrityksensä, joka muuten löytyy sivustolta autokorjaamothelsinki.fi on myös erittäin innokas harrastuksestaan. Yritys veivaa työtä kellon ympäri kuten hän itsekin. Tämä on tietysti ymmärrettävää, sillä pomon työetiikkaa yleensä työpaikoissa noudatetaan.

Miten kakku ja seurustelu sopivat yhteen

Kakku saattaa olla monen seurustelusuhteen lopun alkuperäinen syy. Väite saattaa kuulostaa hurjalta, mutta varsinkin naiset pitävät makeasta niin paljon, että saattavat syödä itsensä lihaviksi. Avioliitossa saattaa tuntua siltä, että toinen pitää sinusta vaikka lihoisit, mutta valitettavasti totuus ei ole tämänlainen. Hän saattaa pitää sinusta ihmisenä toki edelleen yhtä paljon mutta romanttisella puolella se valitettavasti vaikuttaa paljon asioihin. Siksi mutakakut, tiikerikakut ja muut leivonnaiset kannattaa pitää pois kotoa kokonaan. Tämä ei edes ole kovin vaikeaa, kun tietää motivaation ja syyn siihen. Itselleni on vaikeaa ymmärtää sitä miten ihmiset eivät ymmärrä omaa etuaan pitkällä tähtäimellä näissä asioissa. Saatan toki itse olla tiukkapipoinen ja elämän arvoni ovat yksinkertaisesti erilaiset kuin muilla mutta jossain määrin uskon, että kyse on enemmän vain heikkoudesta kuin siitä, että he haluavat rationaalisesti pitää yllä tätä käytöstä. Mikäli kuitenkin tästä huolimatta haluat pilata seurustelusuhteesi ja leipoa kakkuja, http://tiikerikakku.com on hyvä paikka aloittaa. Olen itsekin itse asiassa käynyt siellä muutaman kerran. Sivustosta saattaa vielä tulla suosittu, jos tähän astiset merkit pitävät paikkansa.

Kalastus on terveellinen harrastus

Kalastus on yksi rentouttavista harrastuksista mitä voi tehdä luonnossa. Se odotus ja jännitys kun kala jää kiinni koukkuun. Mutta jos kalastus ei nappaa niin erilaisia kaloja saa myös kaupasta. Tässä on muutama fakta joka olisi hyvä tietää. Tutkijat ympäri maailmaa ovat havainneet, että kalan säännöllinen syönti – yksi tai kaksi annosta viikoittain voi vähentää sairastumisriskiä aina lapsuusiän astmasta eturauhassyöpää. Kala on vähärasvainen, runsaasti proteiinia, vitamiineja, ravinteita, jotka voivat alentaa verenpainetta ja vähentää riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Auttaa myös dementiaan. Vanhukset, jotka syövät kalaa tai äyriäisiä vähintään kerran viikossa voi olla pienempi riski sairastua dementiaan, kuten Alzheimerin tautiin. Kala-ateriat saattavat auttaa myös hallitsemaan verensokeria. Öljy-rikkaan kalan säännöllinen syönti voi auttaa pitämään silmät terveinä ja kirkkaina. Tuoreessa tutkimuksessa on todettu, että omega-3 rasvahapot voivat auttaa suojaamaan näköä. Sekä auttaa ihmisiä jotka kärsii ikään liittyvistä sairauksista, jotka aiheuttaa verkkokalvon rappeutumisen ja näön hämärtymisen. Kalat ja äyriäiset sisältävät myös A vitamiinia, joka parantaa pimeänäköä. Lyhyesti sanottuna kalan lihassa on paljon terveellisiä aineita. Sivulla on paljon resepteja, joten astu sisään ja aloita kokkaaminen. Sivuston tähän mennessä suosituin resepti on lohi uunissa. Reseptiä on käytetty jo tuhansia kertoja. 

Tupakoinnin merkitys seurustelussa

Monelle voi olla erittäin tärkeää polttaako toinen suhteessa. Jos toinen ei pidä siitä, kun toinen haisee savulle jatkuvasti. Aamulla, kun häntä halaa hän haisee savulta, kun häntä suutelee, joutuu maistamaan tupakan. Illalla kun hän tulee sänkyyn hän haisee tupakalta. Sitä ei voi kestää kovin pitkään, jos ei itse pidä siitä. Todennäköisesti hänkään ei edes halua polttaa. Se on vain ikävä addiktio, joka on lähtenyt alunperin innostavasta asiasta. Yksi ratkaisu tuohon ongelmaan tietysti voi olla sähkötupakka, koska se ei haise ikävältä. Niitä saa vaikka mansikan makuisena. Jos nämä kiinnostavat, niitä saa vaikkapa sivustolta http://www.xn--amvshktupakka-efb6y.com. Makuja on tosiaan tarjolla niin monia, että sieltä pitäisi löytyä myös sellainen, joka miellyttää myös poikaystävää. Tietysti parempi keino päästä asiasta olisi lopettaa tapa kokonaan, mutta monet ovat päässeet eroon tupakoinnista myös sähköisen version avulla eli sitä voinee suositella myös sen takia. Lopulta asia on tietysti jokaisen oma valinta. Jos haluat polttaa ja pidät siitä niin tee toki niin. Kerran sitä vain eletään eli jokainen saa tehdä mitä haluaa.

Remontti tiedossa?

Omakotitalon ostaminen on aina melkoinen riski ja samalla myös haaste. Kun henkilö ostaa talon, on syytä olla varma, että se on ensinnäkin kunnossa. Toiseksi on hyvä varmistaa, että taloon on tehty viime vuosien aikana tärkeät remontit kuten esimerkiksi putkiremontti ja lattiaremontti. Nimittäin jos nämä ovat vielä tekemättä ja talo on jo erittäin vanha, niiden tekeminen tulee varmasti pian ajankohtaiseksi. Tämän takia vanhan omakotitalon ostaminen on aina riski. Haasteelliseksi sen puolestaan tekee tietysti edellä mainittujen projektien kustannusten lisäksi tietysti se, että talo on vanha ja sen kunto on mahdollisesti jo täysin huono. Silloin asunto on täysin asumiskelvoton. Siinä on siis erittäin haastavaa elää. Lisäksi tietysti talon ympärys on aina hoidettava, koska omakotitalon mukana yleensä tulee taloa ympäröivä tontti. Siinä oleva ruoho täytyy leikata ja kitkeä rikkaruohot maasta, kasvattaa kukkia ja ehkä jopa pitää huolta ulkona olevasta vajasta, jossa kaikkia edellä mainittuihin asioihin tarvittavia tarvikkeita säilytetään. Remontoinnista vielä sen verran että kattoremonttiin tuttuni sanoi käyttäneensä http://sunkatot.fi -osoitteesta löytyvää yritystä. Tekivät kuulemma varsin menevästi työnsä.

Sisustus vaatii makua

Ei ole helppoa olla sisustussuunnittelija. Monet ihmiset ovat näistä asioista eri mieltä keskenään joten on vaikeaa sanoa, että on absoluuttisesti lahjakas tai paras alallaan. Toki hommaan löytyy koulutusta, jolloin voi saavuttaa teknisen pätevyyden ja näin osaa tehdä toimivia kokonaisuuksia ja kuka tahansa näkee, että kyseessä on osaava ihminen. Mutta kuka sitten on monien joukosta paras? Miten sen voi päättää? Voiko siitä kenties kilpailla kilpailussa? Se olisikin mielenkiintoinen kilpailu. Toisaalta kyse on hieman samasta kuin muodissa (vaatteissa) eli useiden ihmisten mielipide päättää voittajan. Samahan periaatteessa pätee musiikissa, elokuvissa ja kaikessa taiteessa. Jos useat ihmiset pitävät jotain mahtavana, se nousee klassikon asemaan. Eräs klassikon asemaan kenties joskus nouseva sisustussuunnittelija löytyy osoitteesta www.karima.fi jossa jo varsin monta asuntoa sisustanut henkilö toimii jo ties kuinka monetta vuotta työssään. Hän myös ansaitsee tehdä sitä, mitä rakastaa. Niin myös me kaikki muut. Mukavaa kesää kaikille.

Tupakoinnin monet puolet

Suomessakin monet tupakoivat. Siitä on joitakin hyötyjä, kuten esimerkiksi baarissa ollessa ihmisiin on helpompaa tutustua tilassa, jossa on luontevaa puhua toisille ihmisille. Tupakointitilassa on hiljaisempaa, jolloin kuulee paremmin mitä ihmiset puhuvat ja on helmpompaa aloittaa keskusteluja kun ei tarvitse huutaa. Näin voi myös pyytää tulta tai savuketta toisilta ihmisiltä, koska outoa kyllä se on täysin hyväksyttyä vaikka kukaan ei koskaan pyytäisi juomaa toiselta baarin tiloissa tai missään muuallakaan. On erittäin helppo pyytää tulta joltain ja jatkaa keskustelua siitä eteenpäin. Tupakointi on muutenkin vahvasti mielletty sosiaaliseksi tavaksi, joka yhdistää ihmisiä. Valitettavasti tupakan terveellisyys ei ole varsin merkittävää. Ja se valitettavasti heijastuu myös heidän seurassaan oleviin. Monet ihmiset kuitenkin kokevat, että tavan hyvät puolet voittavat huonot puolet ja näin toki saattaakin olla. Monet ovat varmasti tavanneet elämänsä puolison tupakoidessaan. Näin ollen esimerkiksi sähköinen tupakka ei ole tarpeen. Niitä löytyy kuitenkin vaikkapa osoitteesta http://ecmsähkötupakka.com. Monet käyttävät niitä lopettamiseen, mutta jotkut ovat alkaneet polttaa niitä tupakan korvikkeena ja ovat erittäin tyytyväisiä. Se on hyvä asia.

tupakka kuva

Putkiremontti on iso projekti

Usein kun ihmiset etsivät uutta asuntoa tai muuttavat vuokralle, he haluavat tietää, onko taloon tehty putkiremontti. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että kyseinen prosessi on usein varsin kallis, kun se tehdään kokonaiselle talolle. Lisäksi se vie paljon aikaa, joilloin ihmiset joutuvat muuttamaan asunnostaan evakkoon esimerkiksi tutun tai ehkä vanhempiensa luokse asumaan muutamaksi kuukaudeksi. Tilanne on melko hankala siis monin tavoin. Lisää rahaa pitäisi tienata jotenkin eikä sinä aikana pysty edes asumaan kotonaan. Toki silloin voi olla pidempään töissä ja tienata näin enemmän samalla kun ei tarvitse olla toisen asunnossa taakkana. Tästä asiasta voi muuten löytää lisää tietoa osoitteesta http://www.viemarisaneeraus.info, jos asia kiinnostaa tarkemmin. Joka tapauksessa toki toisinaan voi olla mahdollista, että henkilö muuttaa rakkaan kaverinsa luokse asumaan ja yhdessä onkin niin huikean kivaa, että kumpikaan ei välttämättä haluaisikaan enää asua erillään. Tilanne kuitenkin muuttuu, kun molemmat löytävät puolisonsa jossain vaiheessa. Näistä syistä myös viemärin kuvaus voi joskus olla riittävä toimenpide, kun talossa tarvitaan selvittää putkiston kuntoa. http://www.viemarisaneeraus.info/viemarin_kuvaus.html antaa enemmän infoa tästäkin asiasta. Kannattaa siis harkita aina, mikä toimenpide itse asiassa onkaan se kaikkein kannattavin. Ja jopa kysyä usealta firmalta heidän mielipidettään. Näin syntyy paras ratkaisu varmasti.

Läheisen hautaaminen on vaikeaa

Kun yhden elämä päättyy ikuisesti ja pysyvästi, se on aina vaikea paikka läheisille. Toki suurin kärsijä on aina henkilö itse, mutta myös omaisten empatia sekä oma elämä järkkyy suuresti kun kuolema sattuu lähelle ja rakas ihminen on ikuisesti poissa. Silloin pitää järjestää hautajaiset, jotka myös käyvät taloudellisesti monille vaikeaksi. Toki nykyisin on myös verkossa toimivia hautaustoimistoja, joten tämä seikka säästää rahaa runsaasti kaikilta, kun varsinaista toimitilaa ei ole aiheuttamassa lisää kuluja. Esimerkiksi jo toimitilan vuokra voi nostaa yrityksen kuluja erittäin merkittävästi puhumattakaan siivouksesta, lämmityksestä ja sähköstä ja muusta. Kaikki tämä auttaa siis laskemaan hautajaisprosessin hintaa alemmas kaikille osapuolille. Hautaustoimisto netissä toimii osoitteessa http://www.hautaustoimistobieder.fi. Ilmiö on yhä melko uusi maailmanlaajuisestikin, mutta toki kaikki on näinä päivinä siirtymässä enemmän verkkoon – niin myös hautaustoiminta. Arkkuakaan kun ei ole syytä nähdä luonnossa vaan kuva riittää oikein hyvin. Se menee kuitenkin pian maan alla ikuisiksi ajoiksi. Näin ollen sen ulkonäöllä ei ole järin paljon merkitystä, kunhan se on tyylikäs. Kaiken kaikkiaan hautaaminen on kaikin puolin henkisesti raskas prosessi, joka on aina syytä ottaa vakavasti. Toisaalta sama kohtalo odottaa joka ikistä tällä maapallolla tallustavaa otusta eli onko se sittenkään niin vakavaa? Tavallaan on ja tavallaan ei. Kukin vuorollaan.

Laadukas hammaslääkäritoiminta pelastaa henkiä

Monet eivät sitä tiedä, mutta esimerkiksi vuosikausia jatkuva krooninen ientulehdus nostaa sydänkohtauksen riskiä monikertaisesti. Mikäli siis käyt tasaisin aikavälein hammaslääkärin luona tarkastuttamassa oman suusi, teet itsellesi suuren palveluksen. Esimerkiksi hammaslääkäri Helsinki tekee tätä Etelä-Suomessa. Käymällä tietyin aikavälein hammastarkastuksessa vältät monia muitakin tauteja, jotka aiheutuvat elimistön tulehduksesta. Hampaat on hyvä käydä myös valkaisemassa silloin tällöin. Esimerkiksi Helsingin hampaiden valkaisun taso on uskomaton. Lähes kaikki ovat erittäin hyviä eli niitä ei tässä kirjoituksessa mollata mitenkään. Valkaisu ei ole kovin hintavaa, ainakaan jos sen tekee kerralla oikein eikä käytä rahojaan kaupassa näkyvien tee-se-itse-valkaisupaketteihin. Niillä on valitettavasti moni saanut pilattua hampaansa melko huonoon kuntoon. Toki ne saa takaisin samaan kuntoon, mutta silti kyseinen teko vie rahaa ja antaa todennäköisesti huonoja tuloksia.

Porkkanakakku lyö läpi Suomessa!

Porkkanakakku lyö läpi hitaasti mutta varmasti tässä maassa. Siitä ei ole enää epäilystä. Kyseiseen ruokaan törmää nykyisin tämän tästä lähes jokaisen ruokapöydässä. Kyseessä on varsinainen ihme. Se on lyönyt suosiossa aiemman kärkileivonnaisen eli erittäin nopeat muffinssit. Näin ollen se on nykyisin Suomen suosituin leivonnainen. Jopa suositumpi kuin tämän sivuston aihe: http://mutakakku.comm. Sivusto palaa vielä takaisin leivonnan pariin tulevaisuudessa. Siihen asti, oikein herkullisia hetkiä!

Hakukoneoptimointi on ammattilaisten hommaa

Mikäli sivustosi ei näy Googlen hakutuloksissa ensimmäisten kymmenen joukossa, sivustoasi ei käytännössä ole olemassa. Näin on usein tapana sanoa. Ja se on erittäin totta. Kukaan ei löydä nettisivuasi, mikäli se on hautautunut kymmenien muiden sivustojen taakse. Harva ihminen jaksaa hakea sivulle 5 tai 6. Miksi hakisi? Ihmiset luottavat siihen, että Google osaa järjestää sivut parhaaseen järjestykseen. Järjestykseen voi kuitenkin ainakin vielä vuonna 2014 vaikuttaa monin tavoin. Tässä vaiheessa mukaan astuukin hakukoneoptimointi, joka saa sivustosi näkymään potentiaalisille asiakkaille eli tavallisille ihmisille, jotka etsivät esimerkiksi putkimiestä tai siivousta tai mitä vain sattuvatkin hakemaan. Internet on korvannut Keltaiset sivut ja muut hakemistot. Siksi hakukoneoptimoinnin rooli kasvaakin jatkuvasti.

Limusiinin vuokraus on helppoa ja luxusta

Oletko koskaan vuokrannut limusiiniä juhlasi yhteydessä käyttöösi sinulle ja juhlaväellesi? Oletko samaa mieltä, että vuokraaminen on käsittämättömän helppoa. Kuin taksin tilaisi. Soitat vain numeroon, kerrot nimesi, osoitteesi, kellonajan sekä sen kuinka monta ihmistä autoon tarvitsee mahtua ja homma on käytännössä siinä. Ainoa miinus tässä juhlavassa ratkaisussa on se, että auto täytyy tankata täyteen käytön jälkeen. Tämä lisää kokemuksen  hintaa ja vie hieman elämyksen juhlavuudesta. Toisaalta se, että auto kuskeineen saapuu noutamaan sinua ja seuruettasi on sen verran hienoa, että pienet haittapuolet eivät siinä paljon vaikuta. Tytöt varsinkin tykkäävät kokea luxuselämyksiä ja mitä vain, joka nostaa heidän sosiaalista statustaan. Näin ollen lähes miljoonan arvoinen limusiini on erittäin hyvä idea, koska sen voi kuka tahansa vuokrata muutaman sadan euron hintaan. Sen voi tehdä kätevästi internetissä vaikkapa tässä osoitteessa: http://limusiinivuokraus.net/ . Sieltä voit vain etsiä numeron ja soittaa itsellesi kyydin viikonloppuillaksi. Kaverisi ja muut seurue tulee olemaan niin tyytyväisiä kokemukseensa, että tulevat juhliisi vielä uudestaan vaikka vihaisivat sinua, koska he haluavat uudestaan sen hienon auton kyytiin. Lisää infoa löydät esim wikipediasta.

limus

 

Salasuhde vai seksiseura – kumpi on hyväksyttävämpää?

Puolison pettäminen on väärin. Siitä tuskin on moni eri mieltä. Silti salasuhteiden kauppaaminen on täysin laillista toimintaa, ja sitä harrastetaan ympäri maailmaa. Toki monet pitävät sitä epäilyttävänä ja moraalittomana, mutta samaan aikaan palvelu tekee tarjoajilleen miljoonia euroja ja dollareita vuosittain. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että palvelu hyväksytään sittenkin monien keskuudessa tai ainakin vähintään se on monille liian houkutteleva, jotta he jättäisivät sen kokeilematta. Onhan erittäin ymmärrettävää, että monen vuoden avioliiton jälkeen vieras seksiseura tai muunkinlainen seura alkaa kiinnostaa huomattavasti. Kestääkö rakkaus kenellekään aidosti vuosikymmeniä? Entä intohimo? Kyllästymisen puolesta on paljon tiedettäkin olemassa eli kyse ei ole edes pelkästään subjektiivisesta seikasta. Silti pettäminen on aina väärin ja aiheuttaa monelle tuskaa, jopa häpeää ja identiteettikriisejä loppuelämäksi. Turvallisempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto on vain etsiä netistä seksiseuraa. Se on täysin  harmitonta eikä aiheuta mielipahaa tai muita pahempia ongelmia kenellekään. Hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi tähän tarkoitukseen ovat esimerkiksi city tai salasuhde.net/seksiseuraa . Molemmista seuraa löytyy helposti ja vaikka joka illalle, jos ei ole täysin tarkka laadusta. Kannattaa kokeilla.

pariskunta kotona

Lisää aiheesta voi löytää esimerkiksi täältä

Inset Column Widgets

Welcome to the Inset Column for the Evening Shade theme. As some people like to have a third column sidebar, the Inset column will provide you with that option which you can also disable anytime you want from the theme settings.

Right Column Widgets

Welcome to the Right Column for the Evening Shade theme. You can put a variety of widgets in this location and to manage where they are published in your site, you can download the Widget logic plugin.